fbpx
 

Planul Roșu de Intervenție, activat în Vaslui: accident rutier grav cu un mort și șase răniți


Accident grav în Vaslui, şapte persoane au fost rănite în urma unui impact dintre trei autoturisme, pe DN 2F, în localitatea Puşcaşi. Două persoane se află în stop cardio-respirator: una dintre ele a fost declarată deja decedată.

La faţa locului au intervenit şapte autospeciale: o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul pentru descarcerare, o ambulanţă TIM, două ambulanţe tip B2 (EPA), o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi două ambulanţe tip B aparţinând SAJ Vaslui. Şapte persoane au fost rănite, dintre care două se află în stare gravă.

„În accident sunt implicate două autoturisme şi 7 persoane, dintre care două în stop cardiorespirator. A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie al Judeţului Vaslui', a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul rutier.

„Circulația rutieră este oprită pe DN 2F Vaslui – Bacău, în apropierea comunei Pușcași, județul Vaslui, după ce a avut loc o coliziune între trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat,  altei persoane i se  efectuează manevre de resuscitare la fața locului, iar alte șase persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru investigații medicale. S-a activat planul roșu de intervenție." , anunță Centrul Infotrafic.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: