fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 25 Ianuarie 2021

Senatul a aprobat azi bugetul pentru anul în curs. Este mai mic față de cel de anul trecut cu 1,59 la sută, dar aproape 10 procente din sumă este destinată plății pensiilor speciale.

Publicat in Parlament
Fostul ministru al Justiţiei în Guvernul PSD Tudorel Toader face public un ”mesaj telefonic” din aprilie 2019, în care Marian Oprişan îl anunţă că va cere revocarea sa din funcţie, reproşându-i că nu a promovat OUG pentru graţiere şi amnistie.

Publicat in Justitie
Polițiștii din Sebeș au avut luni o intervenție mai puțin obișnuită. Ei au înapoiat unui proprietar un porc care sărise din remorca mașinii.

Publicat in Social
Cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu - care i-a deschis proces de divorţ lui Gabriel Bădălău, fiul fostului senator PSD Niculae Bădălău, actualmente vicepreşedinte al Curţii de Conturi - a declarat, la Realitatea Plus, că soţul său consuma droguri şi i-a traumatizat pe cei doi copii ai lor prin comportamentul manifestat în prezenţa lor. În plus, cântăreaţa a afirmat că Bădălău junior venea acasă cu „sacoşe pline de bani”.

Publicat in Social
Cel puțin 80 de lăutari, muzicanți și interpreți de figurație au ajuns pe lista neagra a procurorilor, acuzați că ar fi încasat ilegal de la începutul pandemiei peste trei milioane de lei.

Publicat in Justitie
Şeful Secţiei UPU de la Spitalul Judeţean Ilfov, George Cuculici, a murit, după „o luptă grea", timp de mai bine de o lună, cu noul coronavirus, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, într-o postare pe Facebook.

Publicat in Sanatate
Poliţia l-a identificat pe proprietarul celor peste 35 de cai abandonaţi pe malul lacului Techirghiol. Este vorba despre Marius Valentin Ţucă, procuror în cadrul Structurii Teritoriale DIICOT Constanţa, susțin surse din poliție pentru Libertatea. „Situația era cunoscută în zonă de ani buni, dar teama i-a determinat pe oameni să nu intervină”, a spus o altă sursă locală.

Publicat in Social
O femeie din judeţul Botoşani a avut parte de un sfârşit cumplit. Botoşăneanca a fost ucisă în curtea casei, de un autoturism scăpat de sub control. Maşina a rupt gardul şi a lovit-o în plin.

Publicat in Moldova
Cristian Pipirigeanu, profesorul de matematică din Piatra Neamţ, anchetat penal pentru hărţuire sexuală, după ce i-a cerut poze nud şi a ameninţat o elevă, a demisionat de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida", informează Adevărul.

Publicat in Moldova
Mai mulţi români care deranjau liniştea şi ordinea publică în Londra s-au trezit că unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului le vorbeşte în limba lor.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 2