fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 30 Ianuarie 2021

Una dintre victimele incendiului de la „Matei Balș” era călugăriță. Femeia avea 80 de ani și a fost identificată sâmbătă de rudele chemate la INML, potrivit realitatea.net.

Publicat in Sanatate
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, sâmbătă, 30 ianuarie, alte 2.668 de infecții cu coronavirus și 68 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Încă o persoană, victimă a incendiului de la Institutul Național de Boli Infectioase „Matei Balș”, a decedat.

Publicat in Social
Cântăreaţa SOPHIE, DJ, producătoarea muzicală şi colaboratoare a unor mari artişti a murit sâmbătă dimineaţă în casa ei din Atena, la vârsta de 34 de ani, relatează EFE.

Publicat in Vedete
Un copil de doi ani dispărut într-o regiune împădurită din zona submontană a masivului Vâlcan a fost găsit de salvamontiștii din Gorj.

Publicat in Social
Sfinții Trei Ierarhi - Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gura de Aur - sunt prăznuiți în fiecare an pe 30 ianuarie. Credința populară spune că cine muncește în această zi poate să orbească. Tot acum, tinerele trebuie să postească pentru a avea o căsnicie fericită.

Publicat in Social
Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma coliziunii unui microbuz de transport călători cu un autoturism pe drumul naţional DN 11, în municipiul Oneşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, Andrei Grecu.

Publicat in Moldova
Tablouri impresionante, statuete inedite, bijuterii elegante și multe alte obiecte cu povești și patina timpului sunt prezentate la Weekend-ul de Artă și Antichități de la Palas. Vino să îi cunoști pe colecționarii de amintiri și să iei cu tine acasă una dintre piesele care îți vor înfrumuseța locuința!

Publicat in Timp Liber
Ai aflat? Premiile oferite de Iulius Mall Iași, prin aplicația „Fidelity by Iulius Mall”, sunt acum și mai interesante. Tu te bucuri de o sesiune de shopping, iar noi îți oferim înapoi 5% din valoarea cumpărăturilor făcute în magazinele tale preferate.

Publicat in Timp Liber