fbpx
 
Sicilia News Sicilia News

Un român a fost arestat în Italia după șapte ani de la o crimă oribilă. I-a zdrobit capul unui tunisian pentru câteva lăzi de fasole verde


Autoritățile italiene au reținut un român la șapte ani de la o crimă oribilă. Bărbatul este acuzat că a zdrobit capul unui cetățean tunisian și a abandonat trupul său lângă o groapă de gunoi.

Tot scandalul a izvorât dintr-un conflict legat de câteva lăzi de fasole verde, conform sicilianews.it.

Corpul lui Abdessalem Farhat, un tată a patru copii originar din Tunisia, a fost descoperit lângă o groapă de gunoi în cartierul Pozzo Bollente din Vittoria, în seara zilei de 14 aprilie 2017.

Farhat, care lucra ca fermier și avea un teren în arendă pentru cultivarea legumelor, bănuia că un coleg de muncă român îi fura recolta de fasole verde pentru a o vinde pe cont propriu.

Confruntat cu această suspiciune, românul, în vârstă de doar 21 de ani la momentul respectiv, a escaladat conflictul până la punctul culminant al unei confruntări fizice. Tragedia s-a consumat atunci când acesta l-a lovit pe Farhat cu o țeavă metalică în cap, provocându-i răni fatale.

După comiterea crimei, criminalul a transportat cadavrul cu mașina și l-a abandonat lângă groapa de gunoi, unde a fost descoperit ulterior.

În urma unui proces care a durat mai mulți ani, românul în cauză a fost identificat și reținut recent. Tribunalul l-a condamnat la o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru omor.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: