fbpx
 
WEIBO.com WEIBO.com

Trei oameni, smulși de vânt din apartamentele unui zgârie-nori din China. O bunică și nepotul ei, luați cu tot cu saltea


Trei persoane au murit, duminică, în provincia Jiangxi din China, după ce au fost smulși de vânt din apartamentele unui zgârie-nori din China de un vânt puternic, au raportat media locale.

Toate cele trei victime proveneau din același cartier de pe malul apei din sudul orașului Nanchang și dormeau în jurul orei trei dimineața când vântul puternic a distrus pereții exteriori ai apartamentelor lor, a raportat publicația cu sediul în Hubei, Jimu News, scrie Business Insider.

Un mesaj dintr-un grup de discuții al cartierului publicat de Jimu News și alte media regionale le-a identificat pe cele trei persoane decedate drept o femeie în vârstă de 64 de ani, nepotul ei în vârstă de 11 ani și o altă femeie în vârstă de 60 de ani.

Până marți dimineața, media de stat nu a dezvăluit circumstanțele specifice ale deceselor, dar televiziunea națională CCTV a raportat că patru persoane au murit și mai mult de 10 au fost rănite în acea dimineață din cauza „vremii deosebit de puternice”.

Moartea femeii în vârstă de 60 de ani a atras atenția națiunii pe rețelele sociale, ajungând la 300 de milioane de vizualizări pe Weibo, versiunea chineză a X, luni, conform Business Insider.

Imagini din apartamentul ei de la etajul 11, filmate de media regională, au arătat o fereastră distrusă, cu o gaură uriașă în apartament care dădea spre peisajul urban.

Un pat gol și perdele sfâșiate pot fi văzute în înregistrare.

Partenerul femeii, identificat doar după numele de familie Wan, a spus reporterilor locali că s-a trezit în jurul orei 3 dimineața din cauza furtunii și a descoperit că rafalele au spart panourile de sticlă de pe balconul său.

Wan a spus că el și partenera sa au dormit în camere diferite în acea seară și s-a dus să o trezească pe aceasta.

Am alergat de urgență în această cameră să îmi chem partenera. Am strigat, dar nu mi-a dat niciun răspuns. Nu mai era nicio persoană de strigat”, a spus el.

Trupul partenerei sale a fost găsit la baza clădirii.

Femeia în vârstă de 64 de ani și nepotul ei, identificați după numele de familie Liu și Xu respectiv, dormeau în aceeași cameră și au fost purtați luați pe sus cu salteaua, a raportat Red Star News cu sediul în Chengdu.

Aceștia locuiau la etajul 20, conform Red Star News.

Reporterii ambelor publicații au publicat fotografii ale cartierului care arată apartamente cu fațade de sticlă lipsă și doar cadre măcinate rămase.

Luni, Biroul de Management al Situațiilor de Urgență din Nanchang a declarat că vânturile puternice și furtunile cu ploaie se vor menține în regiune în următoarele trei zile, cu temperaturi care probabil vor scădea semnificativ.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: