fbpx
 
Foto: Facebook/PSD Vaslui Foto: Facebook/PSD Vaslui

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui: Când au fost vasluienii bogați de i-am sărăcit noi


Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, reales în funcție zilele trecute, a declarat susține că că social-democrații nu aveau cum să „sărăcească” Vasluiul, deoarece vasluienii au fost dintotdeauna săraci.

„Una dintre temele preferate ale adversarilor noștri politici în timpul campaniei electorale a fost că PSD-ul a sărăcit Vasluiul. Eu mă întreb de foarte multă vreme, cunoscând și situația economică a județului, când a fost acea perioadă în care vasluienii erau foarte bogați, se bucurau de cea mai mare prosperitate din țară și cum am făcut noi, cei care am fost votați de cele mai multe ori, de cea mai mare parte a locuitorilor județului Vaslui, să-i sărăcim”, a declarat Dumitru Buzatu în prezența șefului PSD Marcel Ciolacu.

„Probabil că este aici un reflex al mitului lui Hesiod, care susținea că, în trecut, într-un timp nedefinit, a existat o epocă de aur și toate lucrurile erau perfecte. Pe măsură ce a trecut timpul, s-au degradat aceste situații și apoi a venit o epocă de argint, unde lucrurile au stat oleacă mai prost, pe urmă o epocă de cupru, și mai prost, iar acum suntem în epoca de fier și e rău de tot la noi. Trebuie să ne desprindem de aceste stereotipii, să nu avem avem niciun fel de jenă pentru că nu am făcut niciun lucru rău, să vedem contribuția pe care a adus-o Partidul Social Democrat prin programele sale, beneficiile pe care vasluienii le-au avut de pe urma guvernării PSD”, a continuat președintele CJ Vaslui.

Dumitru Buzatu este în fruntea Consiliului Județean Vaslui de trei mandate. În urmă cu trei zile el a fost reales în unanimitate președinte al Organizației Județene PSD Vaslui, fiind votat de toți cei 812 delegați prezenți în Sala Sporturilor din municipiul Vaslui, potrivit Vremea Nouă.

Fiul acestuia, Tudorel Buzatu și Gabriela Crețu, fosta soție a lui Dumitru Buzatu, au fost votați vicepreședinți ai PSD Vaslui.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31