fbpx
 
Monitorul de Galați Monitorul de Galați

Un băiat de 9 ani a dat foc unui cărucior de copii în scara unui bloc din Tecuci, provocând un incendiu


Incendiul din blocul de locuinţe din municipiul Tecuci, care a avut loc luni, ar fi fost provocat cu intenţie de un minor de 9 ani, care a incendiat un cărucior pentru transportul copiilor, informează marţi ISU Galaţi.

Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere din scară. Imaginile au fost publicate de site-ul Monitorul de Galați.

Poliţia municipiului Tecuci a fost sesizată telefonic la 112, luni, cu privire la faptul că într-o scară a unui bloc de locuinţe situat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a izbucnit un incendiu.

Poliţiştii care au ajuns în scurt timp la faţa locului au asigurat un perimetru de siguranţă pe timpul intervenţiei echipelor de pompieri care au lichidat incendiul.

„Toate persoanele care locuiesc în acest bloc au fost evacuate şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, incendiul soldându-se cu pagube materiale, respectiv distrugerea panoului electric şi a unei uşi de acces la subsolul blocului, precum şi alte bunuri aflate pe coridor. În urma cercetărilor efectuate, precum şi a vizionării unei înregistrări video de la o cameră de supraveghere aflată la parterul blocului, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat cu intenţie de un minor, care ar fi incendiat un cărucior pentru transportul copiilor aflat pe coridor", potrivit ISU Galaţi.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere, iar marţi dimineaţă poliţiştii au identificat minorul care apare în înregistrarea video, fiind vorba despre un copil, de 9 ani, cu domiciliul în municipiul Tecuci.

„Acesta a fost condus împreună cu mama sa la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident şi pentru luarea măsurilor legale", precizează ISU Galaţi.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31