fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 02 Aprilie 2024

Trei persoane au murit, duminică, în provincia Jiangxi din China, după ce au fost smulși de vânt din apartamentele unui zgârie-nori din China de un vânt puternic, au raportat media locale.

Publicat in Panorama
Asociațiile ce militează pentru Autostrada Unirii, respectiv „Moldova Vrea Autostradă” (MVA), „Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” (MDM) și „Împreună pentru A8” au avut astăzi o ședință de lucru la Ministerul Transporturilor (MT). Au participat ministrul Sorin Grindeanu, directorul general CNAIR Cristian Pistol și noul director general CNIR Gabriel Budescu.

Publicat in Administratie Locala
Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o sesizare oficială la Parchetul European şi la Direcţia Naţională Anticorupţie cu privire la contractul de consultanţă, în valoare de 20 de milioane de euro, încheiat de către ministrul PSD al Sănătăţii, Alexandru Rafila, în mod discreţionar, din fondurile alocate de Uniunea Europeană prin PNRR.

Publicat in Justitie
Senatoarea Diana Şoşoacă îşi acuză soţul că a agresat-o emoţional şi fizic, fiind emis ordin de protecţie. Bărbatul nu s-a prezentat la Poliţie pentru montarea brăţării electronice, fiind căutat de poliţişti.

Publicat in Justitie
Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi de poliţiştii din Iaşi după ce ar fi pus în circulaţie bancnote de 100 de lei contrafăcute, cumpărând bunuri de mică valoare de la mai multe firme. În urma unor percheziţii făcute în acest dosar, au fost găsite 61 de astfel de bancnote, existând suspiciuni că ele erau puse în circulaţie în mai multe judeţe.

Publicat in Social
Polițiștii din Constanța au descoperit în autoturismul unui tânăr, care era însoțit de două prietene, un obiect ... la care nu se așteptau.

Publicat in Social
Un avion Boeing a fost forțat să se întoarcă pe aeroportul de unde decolase pentru un zbor transatlantic după ce una dintre toalete s-a stricat și tot conținutul acesteia s-a împrăștiat printre pasageri.

Publicat in Panorama
Un fost executor judecătoresc din Gorj a fost trimis în judecată de DNA Craiova, alături de o altă persoană, într-un dosar în care cei doi ar fi prejudiciat cu peste 1,2 milioane de lei Complexul Energetic Oltenia, prin proceduri de executare silită.

Publicat in Justitie
Descoperire macabră într-un sat din județul Iași. Un bărbat de 52 de ani, dispărut de mai bine de 24 de ore, a fost găsit mort, într-un canal.  

Publicat in Social
Două tulpini periculoase ale bacteriei Salmonella au fost găsite în probe luate din carnea de pui aflată la vânzare în mai multe supermarketuri din țară, anunță Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4