fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 07 Aprilie 2024

În 2020, primul a candidat la Primărie din partea ALDE, iar al doilea la Consiliul Județean. Acum amândoi sunt membri PNL

Firma lui Irimia vopsește tarabele de la Ecopiața prin ofertare directă, directorul Botez spunând că prețurile concurenței erau mai mari


Publicat in Anchete
Trei familii de lebede au ieșit în această dimineață la plimbare pe luciul Lacului Veneția, încântându-i pe ieșenii aflați în zonă.

Publicat in Social
Trupul secționat găsit, vineri, în Dâmbovița, pe marginea autostrăzii A1, de o echipă de muncitori, ar fi al unei femei care practica prostituția, spun surse din poliție.

Publicat in Social
Trei bărbaţi au fost reţinut de poliţiştii din Constanţa pentru 24 de ore după ce au agresat o femeie şi au răpit-o, iar maşina lor a fost interceptată de poliţişti pe un drum naţional.

Publicat in Justitie
Reprezentanţii Ministerului Justiţiei au transmis, referitor la mandatul european de arestare pe numele lui Paul-Philippe de România, că instanţa din Franţa respins definitiv predarea acestuia către autorităţile din ţara noastră, invocând compunerea nelegală a completului de judecată din România. „Mai exact, faptul că unul dintre judecători nu ar fi depus jurământul la învestirea în funcţie”, potrivit MJ. Deşi procurorul de caz de la Parchetul francez a declarat recurs, el nu a motivat în termen calea de atac şi, prin urmare, a fost decăzut din termen, iar hotărârea primei instanţe a rămas definitivă.

Publicat in Eveniment
Reprezentanţii USR au transmis că Guvernul condus de Marcel Ciolacu refuză să spună dacă compania minieră Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a cerut prelungirea licenţei de exploatare în România şi dacă această solicitare a fost sau nu acceptată.

Publicat in Parlament
Rusia este acuzată că foloseşte în mod sistematic atacuri ilegale cu gaze chimice împotriva soldaţilor ucraineni. Trupele ucrainene au declarat pentru The Daily Telegraph că au fost supuse unor atacuri regulate efectuate cu drone de mici dimensiuni care lansează gaze lacrimogene şi alte substanţe chimice, relatează The Guardian.

Publicat in Eveniment