fbpx
 
Războiul lui Chirica: cum s-au dus oamenii cu sacoșe de ajutoare la centrele inexistente  ale Primăriei Iași

Războiul lui Chirica: cum s-au dus oamenii cu sacoșe de ajutoare la centrele inexistente ale Primăriei Iași


Într-o postare pe Facebook, de joi, 24 februarie, Primăria Iași s-a agățat cu imaginea de războiul declanșat de Rusia în Ucraina, anunțând că instituția a declanșat campania umanitară „Ajutoare pentru refugiații din Ucraina”. Vineri dimineață, mai multe persoane s-au dus spre centrele anunțate de Primărie, având însă o surpriză: nu existau.

„Am fost la un astfel de centru anunțat pentru Esplanada Oancea. Nu era nimic acolo. Textul anunțului a fost clar pentru mine, dădeau o listă de centre. Apoi, au apărut pe pagina lor comentariile. Oamenii se întrebau unde sunt locurile unde pot dona pentru refugiați. Aparent, au editat postarea inițială, adăugând că centrele vor fi deschise până la sfârșitul săptămânii”, a precizat Teodora Munteanu, una dintre persoanele care au încercat să ofere sprijin refugiaților.

Pe pagina de Facebook au apărut comentarii ale utilizatorior, mirați că locurile în care ar putea face donații nu sunt în realitate nicăieri. „Nu găsesc exact unde se strâng aceste ajutoare. La sediile primăriei din cartiere? Astăzi am fost pe esplanada Oancea și nu am găsit nimic”, a spus o utilizatoare. A primit răspuns: “Stați linistita, că nu le-au montat până acum. Am întrebat la sediul primăriei din Tătărași, abia la 1 se apucă de treabă. Tipic.”


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30