fbpx
 
Foto: Turnul Sfatului Foto: Turnul Sfatului

Fosta iubită a sunat la 112, dar a fost prea târziu! Cum a fost găsit cel mai tânăr bărbat din România care a murit de COVID-19


Din nefericire, coronavirusul face victime și printre persoane mai tinere. Un bărbat de 27 de ani din Sibiu a fost răpus de cumplita boală, deși, potrivit autorităților, nu ar fi suferit de alte afecțiuni.

Tânărul a fost găsit fără suflare în apartamentul său, după ce apropiații au intrat în panică deoarece, timp de o săptămână, nu au reușit să ia legătura cu el.

Aşa că pompierii au forţat ușa apartamentului. Pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violență, însă a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

„În seara zilei de 30 martie, în jurul orei 20:35, I.S.U. Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Se pare că bărbatul nu a călătorit recent în străinătate, și nu se știe deocamdată de unde s-ar fi putut infecta.

DSP Sibiu a demarat o anchetă pentru a afla cu cine a intrat tânărul în contact.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31