fbpx
 
TikTok TikTok

Români care petreceau Revelionul în Madrid, obligați de poliție să plece din restaurant. „Am plătit, dar nici nu am mâncat”


Petrecerea de Revelion a unor români din Spania s-a încheiat prematur după ce polițiștii i-au obligat să părăsească restaurantul din Madrid în care se distrau în noaptea dintre ani.

Proprietarul localului, tot un român, nu ar fi avut aprobare de la autorități pentru a organiza petrecerea de Revelion, spune o femeie care a filmat intervenția polițiștilor spanioli, potrivit Știri Diaspora.

„A venit poliția și ne-a spus să părăsim localul. Nu știu pe cine caută. Încearcă să ne explice. Facem în mașină Revelionul. Am plătit, dar nici nu am mâncat. Doamne! Așa ghinion. A zis să plecăm așa, fără motiv. În viața mea nu am pățit așa ceva. Eu am plătit. Se pare că proprietarul nu are licență să facă revelionul. Restaurantul e unul de lux. Dacă nu ieșim din restaurant ne arestează. Deja îl arestează pe un spaniol. Pe noi românii nu ne arestează, dar l-au reținut pe un spaniol, care e cel mai tare-n gură!", a povestit Luminița Mantale pe contul său de TikTok.

Românca spune că petrecerea de Revelion a costat-o peste 100 de euro, bani pe care nu i-ar fi primit înapoi, conform spuselor sale.

„Ne pare rău. Am rămas și fără Revelion, nici banii nu ni i-a dat. Am plătit câte 110 euro. Urâtă seara. Nu avem niciun fel de mâncare pregătită acasă. Nu avem nici șampanie. Patronul nu avea licență. A luat banii, i-a pus buzunar și pleacă în România. Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau. Peste 300 de persoane au fost scoase afară", a mai spus românca.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: