fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 23 Mai 2022

Doi bărbaţi, în vârstă de 27 şi 35 de ani, din municipiul Bârlad, au fost arestaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar un tânăr din Bucureşti a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, toţi trei fiind implicaţi într-o altercaţie într-un local din Bârlad, transmite Agerpres.

Publicat in Moldova
Compania americană Starbucks a anunțat, luni, că părăsește Rusia și piața din această țară după 15 ani de prezență, alăturându-se McDonald’s, care a luat o decizie similară în urmă cu o săptămână, relatează Reuters.

Publicat in Panorama
Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au propus închiderea definitivă a Hotelului Intercontinental în urma controalelor succesive care s-au soldat cu amenzi totale de 100.000 de lei.

Publicat in Turism
Au fost luate primele sancțiuni după ce mai mulți copii de la Grădinița cu program prelungit nr. 20 din Iași au ajuns la spital cu arsuri grave la ochi.

Publicat in Educatie
Incidente la Spitalul din Rădăuți, acolo unde medicul care a declanșat falsa alertă de variolă a maimuței a devenit agresiv în dimineața zilei de luni. Acesta a bruscat o pacientă și mai mulți colegi de serviciu, iar după ce a fost potolit cu greu a ajuns în izolare la Psihiatrie.

Publicat in Moldova
O dronă militară ucraineană a fost găsită, luni, în apropiere de Sulina, după ce ar fi căzut se pare în apele ucrainene și a fost adusă de curenți. Informația a fost confirmată de un reprezentant al MApN.

Publicat in Social
Un diplomat rus și-a dat demisia din poziția sa la Organizația Națiunilor Unite, spunând că nu i-a fost „niciodată atât de rușine” de țara sa și l-a condamnat pe Vladimir Putin pentru „războiul agresiv” împoriva Ucrainei, scrie The Guardian.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ciorani, judeţul Prahova, au deschis un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte, după ce în spaţiul public a apărut o filmare realizată în cimitir, însoţită de ritmuri de manele, în care doi bărbaţi apar ţinând scheletul proaspăt dezgropat al unei femei.

Publicat in Social
Aproximativ 100 de câini au fost ridicaţi, luni, de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor şi de voluntari ai unei asociaţii din curtea unei femei, acuzată că ţinea animalele în condiţii improprii, transmite Agerpres.

Publicat in Social
AUR va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Sportului, Eduard Novak, a anunţat, luni, preşedintele partidului, George Simion.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31