fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 24 Mai 2022

Armata ucraineană a publicat în premieră imagini cu militari ai forţelor speciale ale Kievului care folosesc în luptă dronele kamikaze Switchblade, primite de Ucraina din partea SUA sub formă de ajutor militar. Într-o înregistrare video publicată pe reţelele sociale, o astfel de dronă, echipată cu un „exploziv puternic” a lovit un tanc rusesc şi l-a avariat grav, informează CNN.

Publicat in Panorama
Generalul-maior în retragere al Forțelor Aeriene Ruse Kanamat Botashev a fost doborât și ucis pe cerul Ucrainei, scrie BBC.

Publicat in Panorama
Aproximativ jumătate de milion de lei moldovenești (aproape 121.000 de lei) și zeci de mii de euro ar fi fost găsiți de procurori acasă la fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, și la rudele lui, relatează Deschide.md.

Publicat in Moldova
Un presupus agent ISIS din SUA a complotat să-l omoare pe George W. Bush, ajungând până acolo încât să călătorească la Dallas în noiembrie pentru a filma în jurul casei fostului președinte și recrutând o echipă de compatrioți pe care spera să o introducă ilegal în țară pe la granița cu Mexicul, conform unei cereri de mandat de percheziție a FBI depusă pe 23 martie, potrivit Forbes.

Publicat in Eveniment
La aproape un an de la uciderea omului de afceră arădean Ioan Crișan, după ce mașina în care se afla a fost detonată de la distanță, Parchetul General recunoaște că atacatorul nu a fost identificat. Procurorii explică ce au făcut de la momentul atacului: 400 de audieri și nenumărate analize, inclusiv balistice.

Publicat in Justitie
Poliţia judeţeană Prahova anunţă că a deschis o anchetă după ce persoane necunoscute au furat din cimitirul Viişoara bustul unui fost primar al municipiului Ploieşti.

Publicat in Social
Comisia Europeană şi-a reiterat marţi recomandarea ca trei state membre ale UE - Croaţia, Bulgaria şi România - să fie admise în Spaţiul Schengen după ce au îndeplinit criteriile de aderare, conform Raportului privind starea spaţiului Schengen pentru 2022, publicat marţi pe site-ul Executivului UE.

Publicat in Eveniment
Cumnatul lui Igor Dodon a fost surprins de procurorii moldoveni care făceau percheziții la locuința fostului președinte în timp ce încerca să mănânce o chitanță care dovedea că Dodon este beneficiarul bazei de odihnă din Sadova, relatează Jurnal.md.

Publicat in Moldova
Poliţiştii din Botoşani au deschis un dosar penal în urma accidentului de muncă înregistrat, marţi, în localitatea Truşeşti, soldat cu un mort şi un rănit, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Gheorghe Dulcea şi Gheorghe-Silviu Constantin, foşti directori în cadrul Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN), au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care sunt acuzaţi de abuz în serviciu, după ce ar fi aprobat ilegal plata a peste 55 de milioane de lei către o societate comercială.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31