fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 06 Mai 2022

Cel puţin opt oameni au murit, circa 30 au fost răniţi şi 13 sunt daţi dispăruţi după explozia care a distrus parţial hotelul de 5 stele Saratoga din centrul Havanei, informează AFP, citând preşedinţia cubaneză.

Publicat in Eveniment
Doi bărbaţi şi o femeie originari din România au fost reţinuţi joi la periferia Parisului sub bănuiala că au escrocat turişti lângă Turnul Eiffel, relatează AFP, citând surse din poliţie.

Publicat in Panorama
Polonia a strâns peste 1.000 de declaraţii ale martorilor în legătură cu crimele de război comise de forţele ruse în Ucraina, a afirmat vineri un ministru adjunct al justiţiei polonez, în cadrul unei conferinţe internaţionale organizate în Lituania, informează thenews.pl.

Publicat in Eveniment
Milky Chance, Sevdaliza, Theophilus London, Moonlight Breakfast, Alexandrina, Dimitri’s Bats, CS84, Zimbru, Disco Sigaretta sunt o parte dintre numele sonore ale muzicii românești și internaționale, care vor urca pe scena CATEDRAL, cel mai amplu festival de muzică și arte vizuale din regiune. Inclus în calendarul Romanian Creative Week, CATEDRAL vine cu un line-up curatoriat de Summer Well.

Publicat in Timp Liber
Anton Rog, directorul Cyberint (SRI), a vorbit, într-un interviu pentru Știrile PRO TV despre atacurile cibernetice asupra României lansate din Rusia.

Publicat in IT
Poliţiştii şi procurorii braşoveni au deschis un dosar de cercetare penală după ce în mediul online a fost distribuit un film în care apare un bărbat urcat pe plafonul unei autospeciale a Poliţiei.

Publicat in Social
Municipiul Bacău a rămas fără apă potabilă în intervalul 5 mai, ora 22,00 - 7 mai, ora 08,00, pentru ca reprezentanţii Companiei Regională de Apă Bacău (CRAB) să realizeze interconectarea unei conducte necesare racordării oraşului la reţeaua de distribuţie.

Publicat in Moldova
Cazinourile și jocurile de noroc fac parte dintr-o familie de soluții de divertisment care se pot transforma foarte ușor într-o pasiune sau într-un hobby care să producă și resurse financiare. Pentru unii jucători, aceste resurse financiare nu înseamnă nimic, dar pentru alții, este vorba de foarte multe ore de documentare și pregătire în prealabil. Dar este important să cunoști chiar și cele mai mici detalii despre o strategie de joc înainte de a o încerca, iar asta este treaba noastră de astăzi.

Publicat in Timp Liber
Retromobil  Club România se reunește la Iași, în cadrul Retro Parada Primăverii. Parcul Palas va fi locul de întâlnire a 30 de modele de mașini de colecție, fabricate între anii 1914-1978. Pe lângă expoziția de autovehicule retro, vor avea loc momente artistice, se vor oferi premii speciale, iar curioșii pot afla mai multe informații despre modelele lor favorite de la specialiști. Vino în acest weekend la Palas și descoperă cele 30 de mașini de colecție!

Publicat in Timp Liber
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un tânăr de 20 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31