fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 16 Aprilie 2024

Cristian Mancaș era revoltat că se lua prea puțină șpagă la Sculeni și voia să fie mutate mai multe transporturi de coletărie de la Stânca Costești la Iași, în tura lui

Ca șef de vamă, ofițerul avea partea lui pusă deoparte de către subalterni, care împărțeau banii la sfârșit de tură, în toaletă

Atitudinea lui Mancaș era de favorizare a contrabandiștilor, pentru că el își dorea cât mai mulți traficanți de țigări, ca să poată lua cât mai multă șpagă

La Iași, lua 150 de euro pe tură și spunea: „Trebuiau să fie două zerouri”. La Stânca se luau 1.500 de euro/tură. „4.000 de euro pe săptămână!”, se lăuda șeful de la Poliția de Frontieră


Publicat in Anchete
Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat.

Publicat in Alte Sporturi
S-a cutremurat un bloc din Iași în urma unui incident pe cât de stupid, pe atât de șocant. O trotinetă electrică lăsată de proprietar la încărcat, în sufragerie, a explodat. Deflagrația a fost atât de puternică, încât peretele exterior al apartamentului a fost smuls și azvârlit în fața imobilului. Posesorul trotinetei a fost rănit în incendiul care a urmat. În România sunt peste 100.000 de astfel de vehicule.

Publicat in Social
Preşedintele Vladimir Putin l-a numit pe Vladimir Lipaev în funcţia de ambasador al Federaţiei Ruse în România, decretul şefului statului fiind publicat marţi pe portalul oficial de informaţii juridice alături de cel prin care îl eliberează pe fostul ambasador Valeri Kuzmin din această funcţie pe care a deţinut-o timp de opt ani la Bucureşti, relatează agenţia TASS.

Publicat in Presedintie
Judecătoria Mangalia arată în motivarea condamnării fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei, la şase luni de închisoare în urma accidentului rutier în care un motociclist a fost rănit, că o pedeapsă orientată spre minimul prevăzut de lege „este suficientă şi de natură a o reeduca pe inculpată”. „Iniţial nu a recunoscut faptul că a pătruns pe contrasens, apoi, după întocmirea raportului de expertiză criminalistică auto, a recunoscut fapta aşa cum a fost reţinută în actul de inculpare, solicitând încheierea unui acord de recunoaştere a vinovăţiei şi pe parcursul judecăţii a avut o atitudine sinceră şi de recunoaştere a faptei”, se menţionează în document.

Publicat in Justitie
Primarul comunei Vinţu de Jos din judeţul Alba, Petre Ion Barbu, a murit, marţi după-amiază, fiind găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei. Poliţia Judeţeană Alba face verificări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.

Publicat in Administratie Locala
Echipa de fotbal Rapid a anunţat, marţi, despărţirea, pe cale amiabilă, de antrenorul italian Cristiano Bergodi, interimatul fiind asigurat de Bogdan Lobonţ, alături de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Publicat in Liga I
Tribunalul Constanţa a respins, marţi, ca fiind nefondată, cererea lui Vlad Pascu de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, acesta rămânând în continuare încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

Publicat in Justitie
Inspecţia Judiciară a anunţat, marţi, că a trimis Secţiei pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care soluţionează dosarul în care este cercetat penal Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.

Publicat in Justitie
În luna Aprilie, Ateneul Național din Iași invită publicul iubitor de muzică clasică la două concerte de excepție, ce vor avea loc în Holul de Onoare al Palatului Culturii din Iași. Sub numele Concert la Palat, acest amplu concept aduce în prim-plan nume mari din lumea muzicii clasice, într-o atmosferă care are aerul aristocrat al concertelor camerale din palatele Europei.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3