fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 05 Aprilie 2024

Un român a fost arestat la Roma după ce și-ar omorât și aruncat apoi iubita de la etajul 4 al clădirii în care locuiau, într-o zonă rău famată din capitala Italiei.

Publicat in Panorama
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) va demara anul acesta un proiect amplu de stimulare a reciclării în rândul studenților, de ecologizare a Campusului „Tudor Vladimirescu” și de încurajare a unei atitudini „eco” în rândul viitorilor ingineri și arhitecți. Primul pas în proiectul „Tudorul, campionul reciclării” va avea loc sâmbătă, pe 6 aprilie, de la ora 09.30, când studenții universității vor planta, alături de primarul Mihai Chirica, 150 de arbori în spațiile verzi din campus.

Publicat in Educatie
O femeie de 56 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a agresat un poliţist în sediul Poliţiei Medgidia şi l-a lovit cu piciorul în zona genitală.

Publicat in Social
Mai mulţi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzaţi din sediul NATO fiind suspectaţi de activităţi de spionaj, a anunţat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, într-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informează Reuters.

Publicat in Eveniment
Un băiat de 15 ani a murit, după ce a fost agresat de mai multe persoane în fața școlii, în Franța.

Publicat in Eveniment
Un magistrat de la Judecătoria Sectorului 2 a dispus vineri revocarea ordinului de protecţie emis de Secţia 6 Poliţie pe numele lui Silvestru Şoşoacă, soţul deputatei Diana Şoşoacă, bărbatul scăpând astfel şi de brăţara electronică montată la picior.

Publicat in Justitie
Primarul comunei Dumitreşti, Adrian Viorel Banaurs, ales în 2020 pe listele PNL Vrancea, cât şi întreaga echipă a PNL Dumitreşti, au trecut la PSD şi vor participa din partea social-democraţilor la alegerile locale de anul acesta, a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PSD Vrancea, Nicuşor Halici.

Publicat in Administratie Locala
Inculpații pot folosi arme de foc, a stabilit Curtea Constituțională a României, după ce mai mulți inculpați celebri trimiși în judecată pentru comiterea unor fapte penale cu intenție s-au plâns, prin intermediul instanțelor de judecată, că nu este normal să li se retragă acest drept.

Publicat in Justitie
Cea de-a 29-a ediție a Târgului de Carte LIBREX - „Primăvara cărților la Iași” - se va desfășura în perioada 10–14 aprilie 2024 în Palas Mall Iași, Atrium, sub motto-ul “Pagini cu hărți pentru regăsirea prin cuvinte”. Evenimentul este organizat de S.C. SEDCOM LIBRIS S.A. și Organizația Patronală AGORA a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Răducăneni au identificat şi reţinut, pe direcţia localităţii de frontieră Sălăgeni, șapte persoane de sex masculin, care au traversat râul Prut cu ajutorul unei bărci și a două saltele gonflabile, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3