fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 01 Aprilie 2024

Contractul a expirat din noiembrie 2023, dar patronii manelotecii din Veneția nu vor să părăsească amplasamentul

Clubul nu va putea funcționa: autorizația a expirat, la fel și contractul de închiriere

Prețul pentru tot luciul apei era de 2.100 de lei/lună, indexat în 10 ani cu 30%. Apele Române au reevaluat lacul la un preț de 4 ori mai mare

Cei de la Tiki au primit trei notificări să elibereze amplasamentul, dar cer răscumpărarea investiției.

Apele Române nu mai răspund politic la Iași, după dosarele penale deschise în ultimii doi ani

Procedura de închiriere a devenit mult mai complicată: e nevoie de Hotărâre de Guvern, prețul e mai mare, licitația durează

Va fi liniște în Tătărași vara aceasta, Tzancă nu mai vine


Publicat in Anchete
Cu câteva luni înainte de alegerile locale, președintele Consiliului Județean Iași, liberalul Costel Alexe, le promite ieșenilor, că va rezolva problemele privind modernizarea drumurilor pe care le are în administrare. Costel Alexe nu a reușit timp de un mandat întreg să pună la punct infrastructura rutieră din județ, nici măcar să organizeze procedurile de licitație pentru ca toate sectoarele gestionate prin Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor, dar acum arată că în sfârșit muncește.

Publicat in Politica Locala
Doi copii, de 3 ani şi 9 ani, au fost accidentaţi grav, luni, în localitatea Arsa de un autoturism condus de un şofer aflat sub influenţa alcoolului.

Publicat in Social
Autoritatea Electorală Permanentă anunţă, luni, că numărul total al cetăţenilor cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral la data de 31 martie este de 18.965.288, cu 24.454 mai mulţi faţă de ultima informare de la sfârşitul lunii februarie.

Publicat in Administratie Locala
Poli Iaşi a anunţat, luni, numirea lui Tony Silva în funcţia de antrenor al echipei din Superliga.

Publicat in Social
S-a dat alarma la Spitalul Universitar din București, iar un cabinet din unitatea de primiri urgențe, a fost închis, după ce medicii au găsit ploșnițe pe un pacient.

Publicat in Sanatate
O româncă din Italia a ajuns la spital cu hemoragie după ce ar fi avut un avort spontan. Ea a ascuns rămășițele fătului în congelator.

Publicat in Panorama
A trecut deja un an de când jurnalistul american Evan Gershkovich a fost arestat în Rusia, iar cea mai mare şansă a sa de a fi eliberat ar putea Vadim Krasikov, un asasin a serviciului de spionaj rus.

Publicat in Eveniment
O femeie din judeţul Olt a fost ucisă cu sânge rece de partenerul ei. Individul a lovit-o cu putere și a înjunghiat-o, spun anchetatorii. Bărbatul de 68 de ani s-a refugiat apoi în casa unui vecin, care a sunat la 112.

Publicat in Justitie
Un român în vârstă de 53 de ani a murit într-un spital din Sicilia în urma unei explozii pe care chiar el ar fi provocat-o.  

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 4