fbpx
 
Silviu Ghenghea, candidatul USR pentru Primăria comunei Miroslava

Silviu Ghenghea, candidatul USR pentru Primăria comunei Miroslava


USR Iași anunță desemnarea oficială a candidatului pentru Primăria Comunei Miroslava, în persoana viceprimarului Silviu Ghenghea.

Miroslava are nevoie de o schimbare reală a modului în care este administrată. Raportarea conducerii comunei vizavi de așteptările cetățenilor, a rămas o simplă lozincă, iar fiecare locuitor se descurcă cum poate.

Prea mulți ani, lipsa de transparență, de predictibilitate, de verificare concretă a lucrărilor și a recepțiilor finale, neasumarea pentru a răspunde provocării creșterii accelerate a numărului de locuitori, au dus la o dezvoltare imobiliară haotică și cu lucrări prost făcute.

Silviu Ghenghea provine din mediul de afaceri privat, ceea ce l-a făcut să conștientizeze că viziunea este una din cele mai importante calități pentru o dezvoltare durabilă. El a făcut parte foarte mulți ani din diaspora românească, unde a învățat cum funcționează cu adevărat un sistem public în țările dezvoltate și cum trebuie să facă din Miroslava o localitate etalon a României.

 „Candidez pentru că pot face mult mai mult și mult mai bine pentru Miroslava. Am fost ales în 2020 consilier local și de atunci în fiecare zi am fost la dispoziția comunității.

Am mers din ușă în ușă, din poartă în poartă. Am înțeles perfect nevoile reale ale locului pe care noi toți îl numim Acasă în Miroslava. Fiind implicat și răspunzând permanent solicitărilor oamenilor mi-am dat seama că doar din funcția de primar pot rezolva nevoile comunității, altfel nu am putere de decizie.

 Și voi deveni primar!

 Educația, Sănătatea, Infrastructura rutieră și Transportul Public, alături de echipa mea și o comună mai verde cu o comunitate care să poată interacționa social, vor fi obiectivele mele prin care să transform Miroslava din comuna dormitor într-o comună vibrantă, cu accent pe performanță și viitor.

De astăzi, din poziția de viceprimar, sunt hotărât să lucrez alături de comunitate pentru a face Miroslava un loc mai prosper și mai bun pentru toți locuitorii săi.

Miroslava, ca de altfel fiecare comună metropolitană, trebuie să se dezvolte integrat cu Municipiul Iași, aceasta fiind strategia agreată alături de candidatul nostru pentru municipiu Iași , Marius Bodea.

Împreună, putem face această schimbarea posibilă.”, a declarat candidatul USR Miroslava la Primărie, Silviu Ghenghea.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30