fbpx
 
Monitorul de Botoșani Monitorul de Botoșani

Femeie din Botoşani, abandonată de soţ în faţa casei, găsită moartă în zăpadă


Descoperire macabra la Hlipiceni, județul Botoșani. O femeie a fost găsită fără suflare chiar în faţa casei, unde a fost abandonată de propriul soţ, la beţie. 

Cei doi soţi, în vârstă de 70 de ani, au petrecut la un vecin în sat până noaptea târziu. După ce s-au cinstit bine, cei doi au plecat spre propria casă. Doar că, ajunşi în poarta gospodăriei, cei doi s-au dezechilibrat şi au căzut în zăpadă.

Bărbatul, într-o avansată stare de ebrietate, s-a ridicat câteva minute mai târziu şi şi-a continuat drumul până în casă. Când a ajuns, s-a pus în pat, a deschis televizorul şi la scurt timp a adormit. Dimineaţă și-a dat seama, însă, că soţia lui nu era în casă şi a început să o caute. Când a ieşit din curte, bărbatul a găsit-o pe partenera sa fără suflare în zăpadă, cu faţa în sus. Speriat, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale. Incidentul cumplit a avut loc în noaptea de luni spre marţi. 

Un echipaj cu asistent a ajuns în scurt timp la locul indicat. „Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru victimă. Aceasta era în stop cardio-respirator şi erau semne care indicau că decesul survenise cu câteva ore mai devreme. A fost anunţată şi poliţia”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Județean de Ambulanţă.

Oamenii legii au deschis imediat o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate cauzele decesului, scrie Monitorul de Botoșani.

„A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. A fost dispusă efectuarea unei autopsii”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: