fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 11 Aprilie 2024

Miroslava are în mod real mai mulți locuitori decât Pașcani, mai mulți angajați în mediul privat, cheltuieli mai mari de dezvoltare/cap de locuitor, cote defalcate mai mari, indicator al veniturilor mai mari din taxele/angajați

Bugetul Miroslavei au crescut de 10 ori în ultimii 15 ani, când a urmat o strategie unică în Zona Metropolitană: dezvoltare economică, atragere de investiții directe pentru a crește numărul de angajați și valoarea taxelor colectate

Politica pe termen lung capătă sens: Miroslava are 6.900 de angajați în economia privată, iar Pașcani doar 5.900

Niță a vrut în comună mari producători industriali: a atras Delphi și a făcut două parcuri pe care le-a umplut cu fabrici migrate din Iași

Aceste unități asigură dezvoltare pe următorii 60 de ani, efectul fiind mult mai durabil decât cheltuirea bugetului pe cosmetizări care dispăreau după un an, așa cum fac toți primarii din județ: cheltuie, consumă, nu investesc


Publicat in Reportaje
Guvernul a aprobat eliberarea din funcţie a 14 prefecţi şi 11 subprefecţi din Bucureşti şi mai multe judeţe, precum şi numirea altora noi în locul acestora, la nivelul Capitalei noul prefect fiind Mugur-Mihai Toader, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.

Publicat in Administratie Locala
În perioada 10-14 aprilie 2024 se desfășoară în Atrium Palas Mall, a XXIX-a ediție a Târgului de Carte Librex „Primăvara Cărților la Iași”, tema acestei ediții fiind „Pagini cu hărți pentru regăsirea prin cuvinte”, eveniment organizat de Sedcom Libris, Organizația Patronală Agora și Primăria Municipiului Iași, în calitate de partener principal.

Publicat in Social
Ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti şi-a încheiat mandatul şi a plecat defintiv la Moscova, conform unui anunţ postat pe pagina de Facebook a reprezentanţei diplomatice.

Publicat in Presedintie
Poliţiştii au deschis, joi, o anchetă, după ce au fost sesizaţi că la Liceul Tehnologic Electrotimiş un elev a pulverizat spray lacrimogen în grupul sanitar, iar două eleve de clasa a cincea s-au simţit rău. Fetele s-au dus la spital.

Publicat in Educatie
Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Alba pentru 30 de zile după ce l-a înjunghiat mortal pe unchiul partenerei sale. Agresorul fusese eliberat condiţionat în urmă cu trei ani după ce a ispăşit câteva luni dintr-o condamnare pentru ultraj.

Publicat in Justitie
Un bărbat de 41 de ani din judeţul Sibiu a murit din cauza rujeolei. El s-a tratat la domiciliu, fără recomandare de la medic, iar când a ajuns la spital a refuzat administrarea de oxigen şi a cerut externarea. După câteva ore a revenit, dar starea de sănătatea era prea gravă şi nu a putut fi salvat.

Publicat in Sanatate
O elevă de 17 ani s-a prezentat la Urgența Spitalului Județean Suceava și a cerut să i se facă un avort, iar la refuzul medicului, care i-a explicat că nu poate face asta la UPU, l-a înjurat. Doctorul a mărturisit că gestul tinerei a făcut-o să plângă.

Publicat in Moldova
Imagini bizare au fost surprinse pe peronul unei gări din Sydney, Australia. Un cal de curse, acoperit de o pelerină bej, a galopat în timp ce câțiva pasageri speriați s-au ferit din calea lui.

Publicat in Panorama
Sunt anchete la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală după ce o asistentă a sesizat Parchetul cu privire la moartea suspectă a 20 de pacienți internați în secția de terapie intensivă.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3