fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 14 Aprilie 2024

Drumul croit prin pădure are o lungime de câteva sute de metri, o lățime de 6 metri și e în serpentine

Sunt sute de arbori tineri culcați la pământ și nimeni n-a autorizat așa ceva. Pădurea e a statului


Publicat in Anchete
Polițiștii din Galați au declanșat o anchetă pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați coordonează cercetările în acest caz, dar până acum nu a fost identificat un suspect.

Publicat in Moldova
Avioane de luptă ale Marii Britanii, care sunt staționate în România de la finalul lunii martie pentru a efectua Poliție Aeriană, au fost trimise vineri în Orientul Mijlociu și au acționat sâmbătă noaptea pentru apărarea Israelului, informează Digi24.

Publicat in Eveniment
Un bărbat a fost dus în comă la spital după ce a încercat să se sinucidă în arestul IPJ Botoșani, luând toate antidepresivele pe care polițiștii i le dădeau zilnic, dar pe care el le-a păstrat. Bărbatul și-a ucis în martie soția.

Publicat in Moldova
Fostul ministru de Interne și judecător militar Doru Viorel Ursu a murit la vârsta de 71 de ani, transmite Asociația Uniunea Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul”.

Publicat in Social
Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat reegulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu. Un tânăr de 26 de ani a fost prins cu 235 de km/h.

Publicat in Social
Un tip de grăsime care se acumulează odată cu îmbătrânirea ţesuturilor poate fi inversată prin exerciţii fizice, au descoperit oamenii de ştiinţă într-o nouă cercetare publicată vineri.

Publicat in Panorama
Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort într-un parc din Sectorul 3 al Bucureştiului, a informat, duminică, Poliţia Capitalei.

Publicat in Social
Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a anunţat un răspuns nespecificat în urma atacului major al Iranului asupra Israelului, potrivit DPA.

Publicat in Eveniment
Două persoane din Iaşi au fost reţinute pentru trafic de droguri, după ce una dintre ele a fost prinsă în flagrant delict în timp ce ridica un colet, introdus în ţară din Germania, prin intermediul unei firme de transport, în care se aflau ascunse, printre obiecte de vestimentaţie, peste 40 de grame de heroină destinate comercializării.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2