fbpx
 
Colaj FOTO: Adevărul Colaj FOTO: Adevărul

Trai, nenică! Cum petrec împreună polițiștii de frontieră și contrabandiștii de țigări din Suceava (VIDEO)


Este anchetă la Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava, după ce mai mulţi poliţişti au fost filmaţi la o petrecere alături de persoane controversate cercetate pentru contrabandă cu ţigări. Înregistrarea video a fost publicată pe YouTube.

Printre oamenii legii care au participat la chef se numără comisarul-şef Gheorghe Irimescu, comisarul - şef Petrea Pătrăuceanu, ambii de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi, precum şi șeful de post din comuna Iaslovăţ a judeţului Suceava. În plus, a fost filmat şi Petrică Prelipcean, un poliţist rutier, scrie „Adevărul”

De cealaltă parte a baricadei, se află Lucian şi George Tărîţă, un contrabandist din comuna Vicovu de Jos, acuzat că introduce ilegal în ţară ţigări de contrabandă peste frontiera verde.

George Tărîţă zis „Cuşu” este trimis în judecată într-un dosar penal în care sunt cercetaţi mai mulţi contrabandişti cunoscuţi printre care se numără Paul Iova zis „Ion Petrişor” din Bucureşti sau Constantin Nistor zis „Copilu” din Vicovu de Sus.

Toţi cei implicaţi au fost evidenţiaţi în clipul de pe YouTube printr-un procedeu tehnic şi în dreptul fiecăruia au fost trecute numele, prenumele şi porecla.

Filmarea a fost făcută la o petrecere de botez organizată de Tudorel Moloce, din comuna Gălăneşti. Clipul a fost urcat pe YouTube pe 24 februarie şi avea joi, 27 februarie, aproape 19.000 de vizualizări. Persoana care l-a publicat este necunoscută, contul de pe platformă este nou şi, cel mai probabil, a fost creat doar pentru a publica înregistarea care ridică suspiciuni cu privire la corectitudinea poliţiştilor în relaţia cu contrabandiştii.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: