fbpx
 
ZDI ZDI

Impact frontal între două autoturisme, în Bucium. Cinci persoane au ajuns la spital


Cinci persoane au fost transportate la spital după ce, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe şoseaua Bucium.

„În seara zilei de 30 decembrie, ora 23,40, poliţia a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe şoseaua Bucium din municipiul Iaşi s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani, din municipiul Iaşi, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi pătruns pe sens opus, moment în care ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de un tânăr de 19 ani, din municipiul Iaşi. În urma impactului, cinci persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat Adina Ioana Ciobanu, purtător de cuvânt la IPJ Iaşi.
Potrivit sursei citate, unul dintre conducătorii auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, celuilalt şofer fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "vătămare corporală din culpă". Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale care se impun", a menţionat sursa citată.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: